employer branding 3

 

 icon employer branding 1

Hogyan válasszam ki
a megfelelő munkatársat?


Sok partnerünktől hallottuk az első megbeszéléseken, hogy bár csak ott tartanánk, hogy válogatni tudjuk, mert sajnos nem a kiválasztással van gond, hanem azzal, hogy nem is jelentkeznek.
Ha már a jelentkezést sikerült megoldani sok cégnél, a második probléma jön elő, azaz a jelentkezőkből kiválasztani a megfelelő munkatársat. Amíg csak 1-2 jelentkező van, addig többnyire a kényszer a választó tényező és nem a racionalitás. Megalapozott döntést a legideálisabb munkatárs kiválasztásához, csak akkor tudunk hozni, ha nem a kényszerűség diktál, hanem a leendő munkatárs szakmai felkészültsége. 

Az új munkatárs kiválasztásához mi biztosítunk egy HR-es munkatársat, aki:

- részt vesz a toborzásban
- ha szükséges végigviszi az interjúztatást

- tanácsot ad az ideális jelölt kiválasztásához

- segít az új munkatárs vállalaton belüli integrációjában

 

 

 

 

 

 

A munkaerő kampányoktól egészen a munkaerő megtartásig egy komplett marketing csapat támogatását adjuk.

MIBEN KOMPLEX?

A Humán erőforrás felvétele, tesztelése, megtartása egy összetett feladat. Az emberek többsége tud kenyeret sütni, de ettől még nem lesznek pékek.

MIBEN SEGÍTÜNK?

A szervezet működésének transzparenciája egy új dimenziót nyit meg a munkavállalóknak és a jelentkezőknek. A feladat kézenfekvő, mi adunk egy szakembert aki megcsinálja.

KI EZ A SZAKEMBER?

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.