employer branding 4

 

 icon employer branding 1

Employer branding expert 
A fejlődés garantált. 


A megfelelő szakember, azaz a szakképzett munkaerő a vállalat fejlődésének egyik fontos pillére. Hiába van a vállalatnak megfelelő tőkéje a fejlesztésekhez, ha nincs, aki kezelje az új gépsort, vezesse a járműveket vagy elszámolja a béreket. Tehát a fejlődés két fontos pilléren nyugszik. Tőke és a humán erőforrás. 

Ha már nincs munkaerő probléma, jöhetnek az új piacok, épülhet a szervezet, fejlődhet a cég. Ehhez a fejlődéshez is adunk egy szakmai hátteret. Vitkovics Péter elismert vállalkozás fejlesztéssel foglalkozó céget vezet. Péter és a WOIMS munkája több projektben is összeforr és hatékonysága megkérdőjelezhetetlen. 

 

 

 

A munkaerő kampányoktól egészen a munkaerő megtartásig egy komplett marketing csapat támogatását adjuk.

MIBEN KOMPLEX?

A Humán erőforrás felvétele, tesztelése, megtartása egy összetett feladat. Az emberek többsége tud kenyeret sütni, de ettől még nem lesznek pékek.

MIBEN SEGÍTÜNK?

A szervezet működésének transzparenciája egy új dimenziót nyit meg a munkavállalóknak és a jelentkezőknek. A feladat kézenfekvő, mi adunk egy szakembert aki megcsinálja.

KI EZ A SZAKEMBER?

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.